In zeldzame gevallen komt het wel eens voor dat de dienstdoende verloskundige op twee plekken tegelijk nodig is. Dit is natuurlijk niet mogelijk en daarom maken wij binnen de praktijk gebruik van een achterwachtregeling.

Samenwerking met de naburige praktijken

Deze regeling houdt in dat wij allereerst de onderlinge collega’s zullen proberen te bereiken om in te springen. Op die manier proberen we een vertrouwd gezicht naar je toe te sturen. Dit is echter niet altijd mogelijk en daarom hebben wij een samenwerking met de naburige praktijken van Sassenheim en Lisse. Wat er ook gebeurt, we zullen zorgen dat er tijdig adequate hulp naar je onderweg is in geval van spoed en/of een bevalling. Waar mogelijk, zullen we een toegeschoten, helpende collega zo snel mogelijk proberen af te lossen. Andersom staat onze dienstdoende verloskundige ook altijd paraat als achterwacht voor andere omliggende praktijken.

Zo helpen we elkaar een beetje! 

Geen gehoor?

Probeer je ons op het spoednummer te bereiken in verband met een acute situatie of een bevalling en je krijgt ons na meermaals proberen niet te pakken. Ook dan kun je onze achterwachtpraktijken inschakelen. Verloskundigenpraktijk Santé Sassenheim is te bereiken via 0252-213160 - optie 1.
Er komt hoe dan ook hulp naar je toe!

Verloskundigenpraktijk Voorhout - Lisse

Locatie Voorhout:
Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout

Locatie Lisse: 
Oranjelaan 96B - kamer 9
2162 KH Lisse 

Tel: 0252-235323 
info@vpvoorhout.nl 


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op