Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Sanne van der Klaauw

Hoi allemaal!
Mijn naam is Sanne van der Klaauw en ik ben een tweedejaars verloskundige in opleiding. Ik mag van 16 december tot en met 2 februari stage gaan lopen in deze praktijk. Je kan mij tegenkomen tijdens spreekuren, bij de bevalling en op kraamvisites. Als je dit liever niet hebt, kun je dit natuurlijk altijd laten weten bij de verloskundige. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te mogen ontmoeten en heb enorm veel zin in de stage!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op