Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven. Wanneer er een verloskundige i.o. stage loopt bij ons, zal zij zich op deze pagina aan jullie voorstellen.

Wij snappen dat het in de huidige tijd met Corona soms wat twijfel kan geven om toch een extra persoon toe te laten. Desondanks vinden wij het belangrijk om toch stages te blijven bieden. Anders hebben we over een aantal jaren een tekort aan verloskundigen. Verloskunde is een vak wat je in de praktijk leert, daarom zijn de stages juist zo belangrijk. Wij werken zo voorzichtig en hygiënisch mogelijk om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

Annika

Mijn naam is Annika, derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Rotterdam.

Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn man, zoon (2017) en dochter (2019) in Leiden. Na de geboorte van onze eerste heb ik eindelijk de stap gezet mij te laten omscholen tot verloskundige. Ik heb het altijd al een prachtig vak gevonden. Ouders mogen begeleiden gedurende één van de meest indrukwekkende fases in het leven… Wij hebben zelf ervaren hoe waardevol een goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd is. Dat is dan ook iets wat ik graag wil doorgeven.

Van 22 maart tot 10 mei loop ik stage in de praktijk en kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de spreekuren, de bevalling en kraamvisite. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid, dan mag je dit uiteraard altijd kenbaar maken aan mij of aan een van de verloskundigen.

Ik kijk ernaar uit de komende weken kennis met jullie te maken.

Heel graag tot ziens!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op