Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Mandy Wortel

Hallo,

Ik ben Mandy Wortel en ik zit in mijn laatste jaar van de studie verloskunde op de verloskunde academie in Amsterdam.  Ik loop hier stage in de periode van 26 augustus  tot 27 oktober.

Ik vind het heel speciaal om mensen te kunnen begeleiden in zo een bijzondere periode van hun leven en ben dan ook weer enthousiast om stage te mogen lopen en mijn beroep hier van te maken!  

U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, kraambed of de bevalling. Eventueel bezwaar kunt u aangeven bij de assistente of verloskundige.

Wellicht ontmoeten we elkaar, ik zie er naar uit.

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op