Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Wij snappen dat het in de huidige tijd met Corona soms wat twijfel kan geven om toch een extra persoon toe te laten. Desondanks vinden wij het belangrijk om toch stages te blijven bieden. Anders hebben we over een aantal jaren een tekort aan verloskundigen. Verloskunde is een vak wat je in de praktijk leert, daarom zijn de stages juist zo belangrijk. Wij werken zo voorzichtig en hygiënisch mogelijk om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

Elly Deelder

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Elly Deelder, ik ben 42 jaar en woon in Voorhout. Ik heb een dochter van 2 jaar en ik ben tweedejaars student aan de Verloskunde Academie. Van 28 december 2020 t/m 7 maart 2021 mag ik in deze praktijk stage lopen.

Ik was bijzonder onder de indruk van mijn eigen zwangerschap en heb van dichtbij meegemaakt hoe fijn het is als je tevreden bent over de begeleiding. Dus nadat ik vijftien jaar met veel plezier als onderwijsadviseur heb gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik verloskunde gaan studeren. Een wens die ik al heb sinds mijn kindertijd.

Je kunt mij, samen met je verloskundige, tegenkomen tijdens een spreekuur, kraamvisite of tijdens de bevalling. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je dit natuurlijk aangeven bij de verloskundige.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op