Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Elin Groen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Elin Groen.
Ik ben 18 jaar en ik kom uit Voorhout.

Momenteel zit ik in het eerste jaar op de Verloskunde Academie in Amsterdam. Tijdens deze opleiding moet ik ook een aantal weken stage lopen, om de praktijk onder de knie te krijgen. Hiervoor kon ik terecht bij deze praktijk.

Ik loop mee met de verloskundigen van 11 t/m 24 maart 2019 en 3 juni t/m 7 juli 2019. Er is dus een grote kans dat jullie mij de komende periode tegen gaan komen. Ik zal meelopen met de spreekuren en ook de diensten meedraaien.

Hopelijk tot snel!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op