Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle gesprekken en handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven. Wanneer er een verloskundige i.o. stage loopt bij ons, zal zij zich op deze pagina aan jullie voorstellen.

Wij snappen dat het in de huidige tijd met Corona soms wat twijfel kan geven om toch een extra persoon toe te laten. Desondanks vinden wij het belangrijk om toch stages te blijven bieden, omdat bij gebrek aan stages er in de toekomst ook een gebrek aan verloskundigen zal zijn. Verloskunde is een vak wat je in de praktijk leert, daarom zijn de stages juist zo belangrijk. Wij werken zo voorzichtig en hygiënisch mogelijk om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

Olga Stip

Mijn naam is Olga Stip en ik ben 42 jaar oud. Ik ben derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Naast verloskundige in opleiding ben ik moeder van drie kinderen in de leeftijd van 17, 13 en 7 jaar.

Van 9 januari t/m 12 februari 2023 loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Voorhout. Tijdens deze weken kunnen jullie mij aantreffen tijdens de spreekuren, de bevalling of bij kraamvisites. Ik heb veel zin om in deze praktijk stage te mogen lopen, om veel nieuwe dingen te kunnen leren en te groeien in dit mooie vak als verloskundige!
Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid kan dit altijd bij één van de verloskundigen of bij mij worden aangegeven.
Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jullie, graag tot ziens.

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op