Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven. Wanneer er een verloskundige i.o. stage loopt bij ons, zal zij zich op deze pagina aan jullie voorstellen.

Wij snappen dat het in de huidige tijd met Corona soms wat twijfel kan geven om toch een extra persoon toe te laten. Desondanks vinden wij het belangrijk om toch stages te blijven bieden, omdat bij gebrek aan stages er in de toekomst ook een gebrek aan verloskundigen zal zijn. Verloskunde is een vak wat je in de praktijk leert, daarom zijn de stages juist zo belangrijk. Wij werken zo voorzichtig en hygiënisch mogelijk om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

Elena

Mijn naam is Elena van der Vlugt en ik zit in het 4e jaar van de Opleiding Verloskunde. Na de middelbare school kwam mijn droom uit en werd ik toegelaten aan de opleiding Verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. In de afgelopen vier jaar ben ik verliefd geworden op dit vak en heb met plezier en passie stages mogen lopen in diverse verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen. In mijn tweede jaar heb ik ook stagegelopen bij Verloskundigenpraktijk Voorhout.

Gedurende de periode van 25 oktober t/m 26 december 2021 kunt u mij tegenkomen in deze praktijk tijdens mijn afstudeerstage, bij de bevalling en de kraamperiode. Ik hoop binnenkort kennis te mogen maken en u te mogen begeleiden in deze speciale periode. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dat altijd kenbaar maken bij de verloskundigen.

Groetjes,

Elena

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op