Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Nina Zimmer

Hallo!

Ik ben Nina Zimmer, ik ben 23 jaar oud en ik ben vierdejaars student aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik loop van 16 april tot en met 25 mei 2018 stage bij verloskundigenpraktijk Voorhout. In deze periode kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bij kraamvisites en bevallingen.  Aangezien ik in het laatste jaar van mijn opleiding zit zal ik al aardig wat zelfstandig kunnen doen, maar dit blijft altijd onder supervisie van een van de verloskundigen. Als u liever niet wilt dat ik aanwezig ben of iets doe mag u dat altijd aangeven. Ik ben na het VWO meteen met verloskunde begonnen en dit bevalt me erg goed! Ik hoop in deze tijd veel leerzame ervaringen mee te maken!

Hopelijk tot ziens!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op