Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Elly Deelder

Beste (aanstaande) moeders en vaders,

Mijn naam is Elly Deelder, ik ben 41 jaar en woon in Voorhout. Ik heb een dochter van 15 maanden en ik ben eerstejaars student aan de Verloskunde Academie. Van 8 t/m 20 maart 2020 en 1 juni t/m 5 juli 2020 mag ik in deze praktijk stage lopen.

Ik was bijzonder onder de indruk van mijn eigen zwangerschap en heb van dichtbij meegemaakt hoe fijn het is als je tevreden bent over je begeleiding. Dus nadat ik vijftien jaar met veel plezier als onderwijsadviseur heb gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik verloskunde gaan studeren. Een wens die ik al heb sinds mijn kindertijd.

Je kunt mij, samen met je verloskundige, tegenkomen tijdens een spreekuur, kraamvisite of tijdens de bevalling. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kun je dit natuurlijk aangeven bij de verloskundige.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Elly

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op