Wij zijn een stage-biedende praktijk. Regelmatig lopen er studenten mee van de Verloskunde Academie Amsterdam of Rotterdam, variërend van 1e- t/m 4e jaars studenten.

Wat je van een de verloskundige in opleiding (VIO) kunt verwachten, is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alle gesprekken en handelingen die de VIO verricht, gebeuren onder onze supervisie en alleen met jullie toestemming. Voor verloskundigen i.o. is het erg leuk en belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Mocht je hier een bezwaar tegen hebben, dan kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven. Wanneer er een verloskundige i.o. stage loopt bij ons, zal zij zich op deze pagina aan jullie voorstellen.

Wij snappen dat het in de huidige tijd met Corona soms wat twijfel kan geven om toch een extra persoon toe te laten. Desondanks vinden wij het belangrijk om toch stages te blijven bieden, omdat bij gebrek aan stages er in de toekomst ook een gebrek aan verloskundigen zal zijn. Verloskunde is een vak wat je in de praktijk leert, daarom zijn de stages juist zo belangrijk. Wij werken zo voorzichtig en hygiënisch mogelijk om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Wij danken jullie alvast voor de medewerking.

Elin

Hey iedereen!

Mijn naam is Elin Groen en ik ben een vierdejaars Verloskundige in Opleiding (VIO) uit Amsterdam. Op dit moment ben ik 21 jaar en woon ik in Amsterdam. Aankomende weken loop ik mijn eindstage bij Verloskundigenpraktijk Voorhout. Hierin hoop ik zoveel mogelijk leerzame momenten mee te maken en dingen te leren om goed mogelijk af te studeren. Hopelijk kunnen we elkaar ergens komende weken ontmoeten.

Ik loop vanaf 28 maart tot 19 juni 2022 stage in de praktijk. Je kunt me tegenkomen tijdens het spreekuur, de kraamvisites of tijdens de bevalling. Mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid tijdens het spreekuur of bij de bevalling dan kunt u dit uiteraard aan de verloskundige laten weten!

Hopelijk tot snel!

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op