Tijdens feestdagen, vakanties, verlof, ziekte en scholingsdagen van de vaste verloskundigen, kan het zijn dat je te maken krijgt met één van onze waarneemsters. Je kunt hen tegenkomen als dienstdoende verloskundige tijdens spoedconsulten, bevallingen en tijdens de kraamvisites.

Mandy Wortel

Ik ben Mandy Wortel en ik werk met veel plezier als verloskundige. Misschien dat jullie mij nog kennen door mijn eindstage die ik bij Voorhout heb gelopen, leuk om af en toe weer terug te zijn! Ik vind het heel bijzonder om een zwangere en haar partner te begeleiden tijdens zo een speciale tijd van hun leven en vind het belangrijk om jullie wensen centraal te stellen. Hopelijk zien we elkaar snel!

Mandy staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79926796703

Jolanda Colli

Beste zwangeren,

Al zo’n 18 jaar woon en werk ik met veel plezier in deze regio. Lange tijd in Oegstgeest waar ik samen met collega’s een verloskundigenpraktijk had.
Toen ik destijds hier kwam wonen ben ik gestart in Voorhout. Daarom vind ik het bijzonder leuk dat ik tijdelijk ondersteuning kan bieden in de praktijk nu Sara met zwangerschapsverlof is. Zo is de zorg met een team van verloskundigen gedurende jouw zwangerschap en bij de bevalling en tijdens de kraamtijd gewaarborgd. 
Ook al kennen wij elkaar nog niet, mijn ervaring is dat de klik er over het algemeen snel is. Samen met jou en je partner de klus klaren, kijken en zoeken wat jij nodig hebt, daar houd ik van. Het kan dus zo zijn dat wij elkaar spreken en zien als ik dienst heb in Voorhout. Ik ben er graag voor je. 

Jolanda staat geregistreerd in het BIG-register onde rnummer 89001947703

Annemarie Duineveld

Ik ben Annemarie Duineveld. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Sindsdien ben ik aan het werk als verloskundige en vanaf 2010 in de regio Duin & Bollenstreek. Af en toe doe neem ik wat diensten waar in de praktijk Voorhout. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 29052890703

Foto Volledig Team en waarneming

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op