Tijdens feestdagen, vakanties, verlof, ziekte en scholingsdagen van de vaste verloskundigen, kan het zijn dat je te maken krijgt met één van onze waarneemsters. Je kunt hen tegenkomen als dienstdoende verloskundige tijdens spoedconsulten, bevallingen en tijdens de kraamvisites. 

Vanwege het zwangerschapsverlof van Sara, zal er van 29 maart 2021 tot en met 1 augustus 2021 meer waarneming werkzaam zijn in de praktijk. 

Annemarie van Wijck

Mijn naam is Annemarie van Wijck. In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na jaren in Leiden te hebben gewerkt, werk ik momenteel met veel plezier als verloskundig waarneemster in de regio Duin- en Bollenstreek. Iedere zwangerschap en bevalling is anders en dat maakt mijn vak ook zo bijzonder. Het blijft een voorrecht om mensen te mogen begeleiden in deze gebeurtenissen in hun leven. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 39913367303

Mandy Wortel

Ik ben Mandy Wortel en ik werk met veel plezier als verloskundige. Misschien dat jullie mij nog kennen door mijn eindstage die ik bij Voorhout heb gelopen, leuk om af en toe weer terug te zijn! Ik vind het heel bijzonder om een zwangere en haar partner te begeleiden tijdens zo een speciale tijd van hun leven en vind het belangrijk om jullie wensen centraal te stellen. Hopelijk zien we elkaar snel!

Mandy staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79926796703

Annemarie Duinenveld

Ik ben Annemarie Duineveld. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Sindsdien ben ik aan het werk als verloskundige en vanaf 2010 in de regio Duin & Bollenstreek. Af en toe doe neem ik wat diensten waar in de praktijk Voorhout. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 29052890703

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op