Tijdens feestdagen, vakanties, verlof, ziekte en scholingsdagen van de vaste verloskundigen, kan het zijn dat je te maken krijgt met één van onze waarneemsters. Je kunt hen tegenkomen als dienstdoende verloskundige tijdens spoedconsulten, bevallingen en tijdens de kraamvisites.

Emma de Waal

Mijn naam is Emma de Waal en ik ben 23 jaar. Ik ben zelf ook geboren in Voorhout en woon hier dan ook nog steeds! Ik vind het daarom heel bijzonder dat ik in deze praktijk afstudeerde. Af en toe val ik in en kun je me tegenkomen bij spreekuren of diensten. Ik heb erg veel zin om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode. Ik hoop jullie snel te zien!

Emma staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 39930359903  

Mandy Wortel

Ik ben Mandy Wortel en ik werk met veel plezier als verloskundige. Misschien dat jullie mij nog kennen door mijn eindstage die ik bij Voorhout heb gelopen, leuk om af en toe weer terug te zijn! Ik vind het heel bijzonder om een zwangere en haar partner te begeleiden tijdens zo een speciale tijd van hun leven en vind het belangrijk om jullie wensen centraal te stellen. Hopelijk zien we elkaar snel!

Mandy staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 79926796703

Annemarie Duineveld

Ik ben Annemarie Duineveld. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Sindsdien ben ik aan het werk als verloskundige en vanaf 2010 in de regio Duin & Bollenstreek. Af en toe doe neem ik wat diensten waar in de praktijk Voorhout. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 29052890703

Foto Volledig Team en waarneming

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op