Tijdens feestdagen, vakanties, verlof, ziekte en scholingsdagen van de vaste verloskundigen, kan het zijn dat je te maken krijgt met één van onze waarneemsters. Je kunt hen tegenkomen als dienstdoende verloskundige tijdens spoedconsulten, bevallingen en tijdens de kraamvisites. 

Michelle van Herpen

Mijn naam is Michelle van Herpen. Ik ben verloskundig waarneemster en werk af en toe een dienst in Voorhout. Voor sommigen een bekend gezicht vanuit mijn afstudeerstage die ik hier in Voorhout gedaan heb in 2016. Momenteel werk ik bij meerdere praktijken in de Duin- en Bollenstreek en heb het hier erg naar mijn zin. Ik blijf het bijzonder vinden om bij de geboorte van een kind, maar ook van ouders – voor de eerste keer of opnieuw – aanwezig te zijn. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Michelle staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 09922239203

Annemarie Duinenveld

Ik ben Annemarie Duineveld. Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen. Sindsdien ben ik aan het werk als verloskundige en vanaf 2010 in de regio Duin & Bollenstreek. Af en toe doe neem ik wat diensten waar in de praktijk Voorhout. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 29052890703

Annemarie van Wijck

Mijn naam is Annemarie van Wijck. In 2010 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Na jaren in Leiden te hebben gewerkt, werk ik momenteel met veel plezier als verloskundig waarneemster in de regio Duin- en Bollenstreek. Iedere zwangerschap en bevalling is anders en dat maakt mijn vak ook zo bijzonder. Het blijft een voorrecht om mensen te mogen begeleiden in deze gebeurtenissen in hun leven. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Annemarie staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 39913367303

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op