De geboortemail is een wekelijkse e-mail met betrouwbare voorlichting en informatie over de zwangerschapsweek waar je je op dat moment in bevindt. Deze mail is vrij van reclame en samengesteld door de zorgverleners uit deze regio. 

Zwangeren in de regio Leiden en omstreken krijgen een nieuwe service aangeboden als onderdeel van de verloskundige zorg: Geboortemail. Geboortemail is een wekelijkse mail die verstuurd wordt aan alle zwangeren in regio Leiden en omstreken met daarin:

  • Belangrijke algemene informatie over het zwanger-zijn
  • Specifieke informatie over de zwangerschapsweek waarin u zich bevindt
  • Reminders over zaken die je moet regelen

De aangesloten zorgverleners willen met Geboortemail een bijdrage leveren aan heldere en eenduidige voorlichting over uw zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Zodat u uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode zo gezond en veilig mogelijk kunt uitdragen.

Na aanmelding ontvangt u gedurende uw zwangerschap wekelijks Geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap. Om deze informatie te kunnen en blijven ontvangen is het verstandig om info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe te voegen als ‘veilige afzender’ in uw contactpersonen/adresboek. Geboortemail start vanaf 9 weken zwangerschap.

AANMELDEN

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Ravellaan 72d
2215 LZ Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op