Als verloskundigen vinden wij het belangrijk dat je als vrouw zelf beslissingen mag nemen die jou, je kindje en je partner aangaan.

Zorg met gevoel!

Zwangerschap en geboorte zijn in de basis fysiologische processen. Omdat dit echter voor niemand hetzelfde verloopt, proberen wij onze zorg aan te passen op jouw unieke situatie. We zullen je informeren over de mogelijkheden op diverse momenten, je helpen bij het maken van de juiste keuzes en jou en je kindje op medisch gebied goed in de gaten houden. Continue bereikbaarheid, goede samenwerking in de regio en korte lijntjes met de ziekenhuizen zorgen ervoor dat we de benodigde zorg te allen tijde kunnen leveren. We bewegen flexibel mee met de veranderingen in de geboortezorg en werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, waarbij we onze opgedane ervaring en jullie wensen als aanstaande ouders niet uit het oog verliezen. Kortom; zorg met gevoel!

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige, gezellige praktijk met vestigingen in Voorhout en Lisse. Bij ons staan tijd en aandacht voor cliënten en hun partners centraal. Wij vinden elke zwangerschap bijzonder en uniek en het is dan ook een voorrecht om jullie in deze bijzonder periode te mogen begeleiden en ondersteunen op medisch- en psychosociaal gebied. Door de kleinschaligheid van onze praktijk kunnen wij continuïteit van zorg en persoonlijke begeleiding bieden. Ons doel is dat jij en je partner met een goed gevoel kunnen terugkijken op de zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd. Het vaste team van Verloskundigenpraktijk Voorhout - Lisse bestaat uit vier enthousiaste verloskundigen die afwisselend dienst en spreekuur hebben. De praktijk wordt administratief en secretarieel ondersteund door onze assistente. Zij maakt de afspraken, beheert de e-mail en beantwoordt niet-spoedeisende vragen. De assistente is doordeweeks dagelijks bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur. Het team wordt daarnaast zo nodig versterkt door onze (vaste) waarneemster(s), bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte, en zo nu en dan door een verloskundige in opleiding (VIO).

De praktijk is partner van Verloskundigencoöperatie LEO, waardoor we kwalitatieve zorg en goede samenwerking in de gehele regio kunnen bewerkstelligen. De verloskundigen zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van- en aangesloten bij onze beroepsvereniging de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Daarnaast is iedere verloskundige geregistreerd in het BIG-register voor beroepen in de individuele gezondheidszorg.

Aanmelden

Als je zwanger bent of je wilt ons alleen inschakelen voor de nazorg in het kraambed, omdat je vanwege een medische indicatie in het ziekenhuis loopt, dan kun je je hier aanmelden. Mocht je vragen hebben over gezond zwanger worden of anticonceptie, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verloskundigenpraktijk Voorhout - Lisse

Locatie Voorhout:
Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout

Locatie Lisse: 
Oranjelaan 96B - kamer 9
2162 KH Lisse 

Tel: 0252-235323 
info@vpvoorhout.nl 


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op