Tijdens de bevalling zal de dienstdoende verloskundige jullie bijstaan. We willen jullie kennis en vertrouwen meegeven in het fysiologische proces van de bevalling, zodat je keuzes kunt maken die goed voelen en bij jullie passen. Je kunt je wensen opschrijven in een Bevalplan.

We hebben je van tevoren al geïnformeerd over de bevalling en de zorg eromheen.: mondeling zoals op de voorlichtingsbijeenkomsten en tijdens de controles, als schriftelijk in het boekje wat je hebt meegekregen, de folders die we hebben gestuurd en via de Geboortemail. Hopelijk heeft dit voldoende handvatten gegeven om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Mocht je angsten hebben of je zorgen maken, bespreek dit dan met ons. Samen kunnen we kijken welke zorg nodig is.

Je mag zelf kiezen waar je wilt bevallen, mits medisch verantwoord. Thuis of in het ziekenhuis.  Het belangrijkste hierbij is dat jullie een plek kiezen die voor jullie veilig en vertrouwd voelt. De veiligheid voor moeder en kind staat voorop. Wij bieden ook de mogelijkheid om in bad te bevallen, dit kan thuis in je eigen (gehuurde) bevalbad of in het bad van het ziekenhuis.

Verloskundigenpraktijk Voorhout

Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout
Tel: 0252-235323


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op