Nadat de baby geboren is breekt de kraamtijd aan. Een bijzondere periode waarin jullie je nieuwe kindje leren kennen. Een mooie, maar vaak ook vermoeiende tijd.

 

Samen met de kraamverzorgende helpen wij jullie op weg in de eerste stappen van het ouderschap. Als  verloskundige zijn wij eindverantwoordelijk voor de zorg tijdens het kraambed. Daarom komen wij om de dag bij je thuis langs tot de 7e/8e dag na de bevalling en vaker indien nodig. Bij twijfel of afwijkende bevindingen van de kraamverzorgster, zal zij contact met ons opnemen om te overleggen. Verblijf je om medische redenen in het ziekenhuis dan zal de verpleegkundige deze controles doen. Als je uit het ziekenhuis wordt ontslagen komen wij de volgende dag langs. De verpleegkundige zal bellen als jullie naar huis toe komen, maar je mag zelf ook altijd even bellen.

 

Zijn er ‘s avonds of ‘s nachts (medische) zorgen of problemen die niet tot de volgende dag kunnen wachten, bel dan 0252-235323, optie 1 en dan krijg je de dienstdoende verloskundige aan de telefoon.

Alleen zorg in het kraambed

Ben je vanwege een medische indicatie onder zorg in het ziekenhuis, maar zoek je een verloskundige voor de kraambedcontroles? Ook dan kun je je bij ons aanmelden.

Verloskundigenpraktijk Voorhout - Lisse

Locatie Voorhout:
Vivaldipark 1E
2216 EA Voorhout

Locatie Lisse: 
Oranjelaan 96B - kamer 9
2162 KH Lisse 

Tel: 0252-235323 
info@vpvoorhout.nl 


Wil je meer informatie, wij helpen je graag verder.
 

Neem dan contact met ons op